פיתוח אתרים מלווה באינספור בחירות והחלטות שצריך לקבל. 

אחת מהן היא בחירה של בונה עמודים – Page Builders הטוב ביותר ברמת הביצועים וברמת האינטואיטיביות (נוחות השימוש).

אז מה הקריטריונים שכדאי להתייחס אליהם בבחירת Page Builder  לאתר ואיזה מהשניים הוא הטוב ביותר?

פרמטרים להשוואה בין אלמנטור לבין Visual Composer

השוואה בין בוני דפים יכולה להתייחס לגורמים שונים, ביניהם מחיר, נוחות השימוש, ביצועים, יעילות, מהירות ופיצ'רים.

האיכות הכללית של ה Page Builder משפיעה ישירות על מהירות העלאת הדף (לצד גורמים נוספים), על הרמה הכללית של השימוש באתר ובעיקר – על תהליך הבניה של האתר. 

עם זאת, פייג' בילדרים מסוימים מצטיינים ברמת הביצועים שלהם, לעומת אחרים שמצטיינים דווקא בפיצ'רים איכותיים, או UX טוב, שימוש קל ותוצאה מהירה. 

אחרים מציעים תוספים משלימים, ספריית טמפלטים ועוד. לכן ההשוואה יכולה להיות מורכבת, אבל משתלמת בטווח הארוך.

יתרונות וחסרונות Visual Composer

היתרון העיקרי והבולט של Visual Composer הוא יכולת גרור ושחרר שלו, הנחשבת מובילה בשוק. אבל הוא גם מאפשר לבצע עריכות בדשבורד וגם בלייב.

הוא מציע מעל 40 אלמנטים שונים ליצירת עמודים, הוא לא יקר יחסית, הוא מאפשר לבצע שינויים בזמן אמת ויש לו ממשק משתמש ידידותי.

מצד שני, ככל שתרצו להרחיב אותו, כך תצטרכו להשקיע יותר זמן בלמידה וגם לשלם יותר. בנוסף, הוא מייצר קודים באופן אוטומטי ולפעמים התוצאה היא קודים ארוכים לדף קטן.

אלמנטור – יתרונות וחסרונות

אלמנטור לוורדפרס הוא פיתוח ישראלי שכמו Visual Composer, גם הוא משתמש ביתרון של Drag And Drop, עם תבניות קיימות ואפשרות הדבקה של אלמנטים.

שלא כמו פלטפורמות אחרות (WIX למשל), אלמנטור מציע גם אפשרות לעשות שינויים בקוד ולקדם את האתר יותר ביעילות על פלטפורמת וורדפרס.

נוסף על כך, הוא נוח לשימוש ומתאים מאוד למתכנתים. הוא מאפשר בנייה מהירה של אתרים – גם אתרים אתרים רספונסיביים, הוא מספק תבניות לכל סוגי העמודים והמחיר שלו נוח. 

מצד שני, אלמנטור הוא קצת כבד. הוא בונה אתרים איטיים יותר, מה שעלול להוריד את ביצועי האתר ואת הדירוג שלו בהתאמה והוא גם צריך תמיכה ותחזוקה מקצועית.

אז איך מחליטים מה יותר טוב?

אם אין לכם אפשרות להתנסות בכל אחת מהאפשרויות כדי להחליט בעצמכם, תצטרכו להסתמך על המלצות ועל חוות דעת של אחרים. 

במקרה הזה, אלמנטור הוא ללא ספק פייג' בילדר מוביל ברמת הפופולריות שלו ויש לזה כנראה סיבות טובות.

ביניהן אפשר לציין את הפיצ'רים, UX טוב, קלות השימוש בפלטפורמה והתוצאה המהירה שאפשר לקבל. קהילה, תוספים משלימים, ספריית טמפלטים ועוד. אלמנטור נחשב מוביל כמעט בכל הפרמטרים.

מחפשים מישהו שיכול לפתח לכם אתר מושלם, שיתן ביצועים מעולים ובעיקר – שיהיה כיף להשתמש בו, נעים ואטרקטיבי? צוות NPCoding עומד לרשותכם. מוכנים להתחיל? דברו איתנו!

בונה עמודים מקצועי - אלמנטור או Visual Composer?

תוכן עניינים