חשבתם שלפתח רעיון למוצר זה קשה? חכו שתגיעו לשלב בו יהיה עליכם לבחור בונה אפליקציות – מקצועי, אמין וכזה שמבין את "שפתכם", מטרותיכם וחזונכם. הבשורה המשמחת היא שישנם המון מפתחי אפליקציות, כך שלבטח תמצאו לפחות מפתח אחד שיתאים לכם. עם זאת, גודש המפתחים עלול להאריך את תהליך החיפושים ולהקשות עליכם את הבחירה.
באופן טבעי, לבטח מבליחה לראשכם כעת השאלה: "איך בוחרים מפתח אפליקציות – למה חשוב לשים לב ועל מה אסור להתפשר?". אנחנו ב-NPCoding, שמחים לשתף אתכם במספר טיפים, שתכליתם לאפשר להעריך את בוני האפליקציות השונים, ולבחור את זה המדויק לכם!
בונה אפליקציות מדויק ונכון לכם – איך בוחרים?
האפליקציה היא ה"בייבי" שלכם, כאשר לעתים ייעודה הוא להיות מוצר דיגיטלי נוסף (יחד עם אתר הבית לדוגמא), אך לעתים היא המוצר בעצמו עליו מושתת העסק. מכאן, שישנה חשיבות אדירה לבחירת המפתח, שכן החוויה והערך שהיא תספק, באחריותו. אז איך בוחרים מפתח אפליקציות?
– התרשמות מתיק עבודות – מאחר ואתם מעוניינים בשירות של פיתוח אפליקציות, הרי שאת תיק העבודות לא תצטרכו לפתוח, אלא להוריד. מכל בונה אפליקציות בו אתם מתעניינים, בקשו מספר שמות של אפליקציות שהוא פיתח. הורידו אותן למכשיריכם ופשוט שוטטו בהן. העריכו כל פרמטר באפליקציה – מהמהירות, דרך התוכן והעיצוב ועד הערך המרכזי בה. אין עוד דרך טובה יותר להתרשם מאיכויותיו של בונה אפליקציות, מאשר התנסות במוצריו.
– התחייבות לעמידה בזמנים – "אני לא יכול להתחייב בפניך על זמן, כל אפליקציה מבשילה לפי הקצב שלה". במידה וזהו המענה של בונה האפליקציות לשאלתכם "תוך כמה זמן היא תהיה מוכנה?", ותרו על שירותיו. חשוב מאד שחברת הפיתוח ובונה האפליקציות בפרט, יתחייבו בפניכם על זמן משוער לסיום. רק דמיינו לעצמכם את היקף הנזק התדמיתי שעלול להיגרם לכם, במידה והאפליקציה לא תהיה מוכנה בזמן לאירוע ההשקה. לכן, העריכו בוני אפליקציות המחויבים לפרויקט שלכם, ובעיקר – לזמן שלכם.
– כימיה ויחסי אנוש – אל תשכחו לרגע: מי שעתיד לפתח לכם את האפליקציה הוא מתכנת, ולא מכונה. מכאן, שישנה חשיבות אדירה לכימיה ביניכם. עם אדם אליו אתם מרגישים חיבור, לא רק שיהיה לכם נעים יותר לעבוד, אלא גם קל יותר לעבוד. כששוררת הרמוניה בין הלקוח ובין המפתח, תהליך הפיתוח בהכרח "זורם" יותר, כאשר למפתח תהיה מוטיבציה גבוהה יותר לעבוד על האפליקציה ולהשקיע בה.
– תנו עדיפות לחברת פיתוח – אפשרות אחת העומדת לרשותכם היא להרכיב את צוות הפיתוח לגמרי לבד. כלומר, לבחור פרילאנסרים לרבות בונה אפליקציות, אנשי עיצוב חווית המשתמש, מעצבים גרפיים, אנשי תוכן ועוד. אפשרות נוספת היא לחבור לבית תוכנה. ומה מומלץ יותר? בית תוכנה כמובן. עם פורמט עבודה זה, אתם צפויים להתנהל אל מול איש קשר אחד בלבד, ולא לחלק את עצמכם (או חלילה לרדוף) אחרי אנשי מקצוע שונים. כמו כן, כשאתם עובדים עם בית תוכנה, בו כל תהליך הפיתוח מפוקח ומסונכרן, מובטח לכם תוצר בסטנדרט אחיד, מקצועי וגבוה.
לפרטים נוספים אודות פיתוח אפליקציות עם NPCoding, התקשרו – 077-5003028