הום סטיילינג וריהוט הבית הוא אחד התחומים שצמחו מאוד בקורונה. הסיבה העיקרית היא שבמהלך הסגרים אנשים היו "תקועים" בבית וזה גרם להם לרצות להתחיל לשדרג את הבית שלהם חלק פנו למעצבים או אדריכלים ע"מ להתחיל שיפוצים בבית וחלק החליטו לעשות שינויים קטנים ושידרגו את הריהוט בבית.
אם בעבר כולם היו רגילים לרכוש דרך חנויות פיזיות אפשר לראות שהיום הביקוש לרכישה דרך האונליין עולה בצורה משמעותית ואם אתר בנוי בצורה נכונה אפשר אפילו לבצע רכישה של ריהוט דרכו.
מהם הדגשים החשובים לבניית אתר לחנויות רהיטים?
1. איפיון מדוייק – חשוב לייצר איפיון מדוייק וברור. להחליט מה הקטגוריות שיש לנו וסך כל המוצרים שיש לנו באתר. ככל שנהיה יותר מדוייקים בשלב האיפיון האתר שלנו ימיר לנו את הלקוחות למשתמשים משלמים.
2. ניתוח קהל יעד – הבנה וניתוח של קהל היעד שלנו. כאשר אנחנו מוכרים רהיטים מעבר לצרכן הרגיל יש לנו גם אפשרות להרבה שיתופי פעולה כמו מעצבי פנים/אדרכילים לכן, חשוב שהאתר שלנו ידבר גם אליהם.
3. בניית עמוד קטגוריה ברור – עמודי הקטגוריה צריכים להיות ברורים. משתמשים צריכים להבין בצורה מאוד מהירה כל מה שנמכר תחת אותו תחום. בנוסף, חשוב ששם הקטגוריה יהיה ברור. אל תנסו להתחכם ולבחור שמות לא ברורים חשוב שהמשתמשים יבינו כבר מהתפריטים איזה קטגוריות יש ומה הולך להימכר שם.
4. בניית עמוד מוצר אטרקטיבי– כמו בכל חנות המטרה שלנו היא למכור וכמובן שתמיד חשוב לחשוב איך אפשר להגדיל את המכירות חשוב לזכור משהו מאוד חשוב – עמוד מוצר הוא אחד העמודים הכי חשובים שיש לנו באתר. הסיבה העיקרית היא שלרוב הקמפיינים מפנים למוצר ספיצפי לכן חשוב מאוד שהמשתמשים יבינו תוך פחות מ-3 שניות למה כדאי להם לרכוש את המוצר הזה מה הוא יעניק להם ואיך הוא יגרום להם להרגיש ברגע שיקנו אותו. בנוסף, חשוב לדאוג שהעמוד מוצר ידאג להפיג להם את החששות.
5. דמי משלוח – כדאי ורצוי לתת הטבה של משלוחים למי שרוכש דרך האתר שלכם. במידה ויש לכם גם עלויות נוספות כמו ריהוט שמצריך הרכבה נפרדת או כל דבר כזה או אחר חשוב מאוד שזה יגולם באתר שלכם.
אם היום יש לך חנות רהיטים ללא נוכחות דיגיטלית כדאי לעשות את זה כמה שיותר מהר ובצורה הכי נכונה כמובן. כמה יעלה לבנות חנות אינטרנטית משלי? ניתן לבדוק במחשבון שלנו.