בעבר בדומה לעסקים שונים גם מרפאות שיניים היו מתבססות וצומחות בעיקר על פי עיקרון ה"פה לאוזן".

בעידן של היום, עיקרון הפה לאוזן לא מספיק ובטח לא למרפאות שרוצות להתבסס ולצמוח ע"מ שיוכלו להחזיק מספר תחומי פעילות שונים.

ברוב המקרים, לפני שמחליטים לבנות אתר למרפאת שיניים החסם הראשוני שצריך לעבור הוא את שלב ההחלטה שבה מבינים שצריך להתחיל להקים אתר לקליניקה.

אומנם קיימים רגולציות שונות על רופאי שיניים אך יש מספר דרכים לשקף את המקצועיות שלך באתר. אתר טוב לקלינקה הוא אתר שמשקף את המרפאה. ברגע שיש לנו אתר לקליניקה אנחנו משדרים מקצועיות, חדשנות וכמובן את הבסיס שלנו שזה המומחיות שלנו וכמובן גם את המחלקות השונות שקיימות לנו. נניח ויש לנו גם מומחה לטיפול שורש, שיננית, מומחה לבריאות השן ועוד כל הדברים הללו צריכים לבוא לידי ביטוי באתר שלנו. בשיווק מפה לאוזן לדוגמה: במידה ויש לנו מטופל שאנחנו פותרים לו בעיה בתחום X לא בהכרח הוא יודע או זוכר שאנחנו עושים גם טיפולי שורש אבל אם הוא יפנה חבר שלו לאתר שלנו באתר יוצגו כל תחומי הפעילות שלנו והסיכוי שלנו להמיר את הגולש ללקוח משלם גדל בצורה משמעותית.

יצירת תקשורת ישירה

אנחנו יכולים דרך האתר שלנו לבצע התממשקות ישירה ליומן ולאפשר לגולשים לקבוע תור ישיר אלינו. כלומר, אפשר להוסיף לאתר אפשרות לקביעת תורים בצורה ישירה. המערכת כמובן חייבת להיות פשוטה וקלה למשתמשים ומי שאחראי לניהול המרפאה יוכל לקבל בצורה מהירה את התורים וכמובן לייצר תזכורות עבורם כאשר התור שלהם מתקרב או לחילופין שהמערכת תשלח תזכורות בצורה עצמאית.

יצירת מערכת לחיבור פניות וניוזלטר

מומלץ לחבר את האתר למערכת שתאפשר למרפאה לנהל את הלקוחות הפוטנציאליים שמגיעים אליה מהאתר. ברגע שנכנס ליד מתעניין ישר האחראים על המרפאה יקבלו את המתעניין ויצרו איתו קשר כמה שיותר מהר על מנת לסגור לו/לה טיפול. בנוסף, הפרטים של אותו ליד ישמרו במערכת והמרפאה תתחיל להוציא מכתבי דיוור ללקוחות פוטניאצליים. הדיוור כמובן יהיה בעל ערך וייתן טיפים מגוונים על שמירה על בריאות השן, חשיבות צחצוח השיניים, שמירה על מערכת מאוזנת וכדומה. בצורה הזו תוכלו לנהל בצורה רציפה קשר עם הלקוחות הקיימים והפוטניאצליים שלכם ולעדכן אותם בכל מה שחדש אצלכם במרפאה.

דגשים עיקריים שחשוב לשים אליהם לב בבניית אתר למרפאת שיניים

1. הפגת פחד – אנשים רבים מפחדים מרופא שיניים ולכן חשוב להציג "חווית טיפול" נעימה. לדוגמה: אם יש לכם שיטה שגורמת לאנשים לא לסבול במהלך הטיפול, תציגו אותה באתר שלכם!

2. התאמת העיצוב לאופי המרפאה – כמו בכל עסק עולם האופליין והאונליין חייבים לתקשר ביניהם לכן חשוב שהאתר שלכם יותאם לאופי של המרפאה שלכם. זאת אומרת, שאדם שנכנס לאתר ונכנס למרפאה יבין בצורה מאוד ברורה שהוא הגיע לאותו ה"בית".

3. תוכן ברור והבלטת הבידול – תדאגו שיהיה תוכן איכותי באתר ושהתוכן ידגיש את הבידולים שלכם, את הייחודיות שלכם ואת הסיבה הברורה למה לבחור דווקא בכם.

4. הנעה לפעולה ברורה – חשוב שהאתר יניע לפעולה ויגרום למשתמשים לקבוע דווקא אצלכם. דאגו לעשות את זה קל! שיהיו כמה שיותר רכיבים שיאפשרו למשתמשים ליצור איתכם קשר.

5. מיליים ומערך כולל – יצירת מעטפת התקשרות מלאה ואפשרות לשמירת קשר עם כל ליד פוטנציאלי שמבקר באתר.

רוצים לדעת כמה יעלה לבנות אתר למרפאה שלכם? בקרו במחשבון שלנו.

בניית אתרים למרפאות שיניים

תוכן עניינים