על פניו נדמה כי להיות דיאטנית הוא תחום מבוקש. כי הרי, אין היום מישהו/י שמרוצים מהגוף שלהם/ן. יחד עם זאת, מדובר בתחום שיש בו מרחב רחב של גישות.
לכל דיאטנית דיאטנית יש את האני מאמין שלה יש דיאטניות שמאמינות בצורה הקשוחה יותר – נותנות תפריט שעל פיו צריך להתנהל ואי אפשר לסטות ימינה או שמאלה. לעומת זאת, דיאטנית אחרת יכולה להאמין בגישה שתיתן יותר מרחב חשיבתי. יש כאלו שמאמינות שאפשר לשלב הכל מהכל ויש כאלו שיאמינו שכדאי לאכול אוכל רק מן הצומח. לכן, אם את דיאטנית וחושבת לבנות אתר יש מספר דגשים שחושב לשים אליהם לב לפני שיוצאים לדרך.
מהם הנקודות החשובות לשים אליהם לב כאשר בונים אתר לדיאטנית?
1. הגדרת התהליך – חשוב להבהיר מי את ומה את. חשוב שהגולש יבין מהו האני מאמין שלך. למה הכוונה? כמו בדיאטה לכל אדם מתאים דרך אחרת ולכן, חשוב שיהיה ברור בצורה מדוייקת מה הדרך שאת דוגלת בה. הלקוח הפוטניאלי שלך צריך להבין אם את מתאימה עבורו.
2. עיצוב נקי וברור – חשוב שהעיצוב יהיה נקי וברור. שיבינו ממנו מי סוג הקהל שאליו אנחנו פונים.
3. סיפורי הצלחות ולקוחות ממליצים – חשוב להציג סיפורי מקרה (כמובן רק לאחר קבלת אישור מהלקוח). קודם כל אנשים מתחברים להצלחות דבר שני, דרך המלצות וסיפורים של לקוחות אפשר להבין הרבה יותר על איש המקצוע שאליו אנחנו פונים. ניקח לדוגמה אדם שרוצה להוריד 40 קילו אבל לא מצליח כי יש לו תפיסה בראש שהוא לא מסוגל במידה והוא/היא יקראו עדות של מישהו עם סיפור מקרה דומה אוטומטית הם יתחברו בצורה מהירה לסיטואציה וירצו להתחיל תהליך.
4. אפשרות קלה ליצירת קשר – חשוב שאופן יצירת הקשר יהיה נגיש וקליט. כלומר, ברגע שגולש ביקר באתר שלנו נרצה שהוא יבין ציק צ'ק איך הוא יכול לפנות אלינו ואיפה אנחנו זמינים עבורו.
5. אפשרות לתיאום תור – במידה והצלחנו להעביר את המסר בצורה ברורה והלקוח הפוטניאצלי התחבר אלינו. אז מומלץ להוסיף אפשרות באתר לזימון תור ביומן. כמובן, שחשוב שהסינכרון יהיה נכון בין המערכות שיש אצלך בקליניקה לבין מה שניתן למשתמש. לדוגמה: אם באתר יש אפשרות לזמן תור ביום ד' בשעה 10:00 חשוב שהתור הזה יהיה זמין גם ביומן שלך בקלינקה ולא בטעות יבוצע דאבל בוקינג. מהסיבה הפשוטה שזה ייצר עבור הלקוח הפוטניאצלי תחושת תסכול ואי נעימות.
לסיכום, גם אתר תדמית תפקידו למכור ולכן חשוב שיובהר בצורה מדוייקת כל הבידול, הערכים וכל השירותים שקיימים אצלך בפאלטה.