העולם העסקי משתנה וצומח יחד עם התפתחות הטכנולוגיה, חברות צריכות להיות מודעות לשינויים אלה ולהצטרף אליהם כדי לא להישאר מאחור. ישנם המון פתרונות תוכנה לעסקים ומטרתם לספק שירותים, לתייג משימות ותהליכים, לנהל נתונים בחברות ולספק מוצר טכנולוגי שמאפשר גם ללקוח קבל שירותים או לרכוש מוצר.
התוכנות השונות משרתת מטרות שונות, בהתאם לצרכים של כל עסק. לצורך העניין, במידה ואתם מפעילים אתר מכירות או שאתם שוקלים פיתוח אפליקציה בכדי לספק פלטפורמה שהלקוחות יוכלו למצוא אתכם בקלות – פתרונות תוכנה כגון מערכת CRM או מערכות מותאמות אישית לבדיקת מלאים ורישום פרטים הינן הכרחיות.
אז למה צריך פתרונות תוכנה לעסקים בהתאמה אישית?
פיתוח תוכנה בהתאמה אישית מאפשר לכל ארגון עסקי ליצור תוכנה שהאלמנטים והפיצ'רים השונים בה הם בהתאם לדרישות הייחודיות של החברה שלכם ומטרתם לענות על צרכי עסק באופן ספציפי.
עלות יישום והקמה של פתרונות תוכנה לעסקים עשויה להיות הוצאה משמעותית, אך ניתן להחזיר את ההשקעה הראשונית על ידי טיפול בבעיות הייחודיות בעסק שלכם שמתאפשר רק על ידי מערכות מסוג זה.
עם הרבה תוכנות שנוצרו באופן מסחרי, ניתן לראות מגמה שבה חברות לא מרגישות צורך ליצור בעצמם פתרון ייחודי לעסק שלהם והן יכולות להשתמש בממשק מסחרי. בעוד מדובר על פתרון, חשוב להבין כי זה פתרון חלקי והוכח שכאשר התוכנה בנויה על מנת לענות על הצרכים הספציפיים של חברה, החברה יכולה להאיץ את היעילות והביצועים שלה ויכולה להפוך ליעילה משמעותית ממתחריה – דבר המתורגם ישירות לרווחים.
3 סיבות מדוע העסק שלכם זקוק לפתרונות תוכנה בהתאמה אישית
1. אפקטיביות – פיתוח תוכנה מותאמת אישית מאפשרת שכל היישומים והתוכניות יהיו נגישים לחברה שלכם ויגרמו לתפוקה ויעילות רבה יותר בכל המחלקות השונות.
כל עסק הוא ייחודי וקשה למצוא פתרון ייחודי לכולם בכל הנוגע לתוכנה. הבחירה לעבוד עם מוצרים מותאמים אישית מעניקה לכם הרבה מרחב ואפשרויות צמיחה, ובנוסף פירושה שאתם בעלי כוונות רציניות בנוגע לצמיחה וההצלחה של החברה שלכם.
2. הקטנת העלויות השוטפות והחזר ההשקעה – לעתים קרובות, רישיון השימוש בתוכנה סטנדרטית\מסחרית מגיע עם הצורך לרכוש חומרה נוספת כדי לפעול ביעילות, מה שעלול להפוך להוצאה משמעותית.
פיתוח פתרונות תוכנה לעסקים באופן אישי הוא בעל ערך רב וחשוב לעסקים מכיוון שהוא דורש פחות השקעה בהשוואה לתוכנות מסחריות אשר זמינות בשוק.
החזר השקעה הוא אחת הנקודות העיקריות שכל ארגון עסקי חושק בה. פתרון תוכנה עסקי הופך את "זרימת" העבודה של החברה שלכם למהירה וכתוצאה מכך תגדיל את החזר ה- ROI שלכם.
3. סנכרון בין כל הפלטפורמות השיווקיות – נניח שאתם בעלי עסק למכירת מוצרים והחלטתם שאתם מעוניינים להיכנס לזירה האינטרנטית. בכדי לעשות זאת תוכלו לבחור במספר דרכים שבהם תוכלו לשווק את העסק שלכם. ראשית, כל עסק (בין אם תדמיתי או איקומרס) זקוק "לתעודת הזהות" האישית שלו – אתר מסחר אלקטרוני או אפליקציה.
לאחר מכן, תוכלו לבחון אפיקים נוספים כגון רשתות חבריות ופלטפורמות שמספקות לכם הקמת חנות וירטואלית כגון Etsy או Ebay. ברגע שתגיעו למספר ערוצים שבהם אתם מצליחים למכור כמות גדולה של מוצרים, כזו שנסחרת באלפים או עשרות אלפי פריטים תצטרכו לגרום לכל המידע להגיע (הזמנות, רכישות וכו') למערכת אחת שמסוגלת להתמודד עם מכירות בסדר גודל הזה.
לא משנה באיזו דרך תבחרו לשווק את העסק שלכם – עליכם להיות מסוגלים לעקוב אחרי ההתקדמות שלכם, ההזמנות אשר מתקבלות מרחבי האינטרנט, הפניות של הלקוחות ועוד המון פרטים שעליכם לשים לב אליהם בכדי לספק שירות איכותי ולהתפתח באופן מתמיד.
בכדי לעשות זאת, עליכם לנהל את המידע הרב שמתקבל באמצעות מערכת שנבנתה באופן אישי ומסוגלת לשמור על הסדר ויכולות המעקב אחר הפרטים השונים.
במידה ואתם נמצאים בשלבים של פיתוח אפליקציה, בניית אתר אינטרנט או כל אפיק אינטרנטי אחר, מומלץ לחשוב היטב על פתרונות תוכנה לעסקים שיאפשרו לכם לבצע את העבודה שלכם ביעילות רבה, לספק מעקב תמידי אחר האספקה שלכם והמתחרים שלכם ובסופו של דבר לגרום לעסק שלכם לצמוח ולגדול.